Events

Business Brædstrup arrangerer en række events i løbet af året for medlemmerne.

Ligeledes har Bakkelandet mange frivillige foreninger og organisationer, hvor områdets frivillige har planlagt arrangementer.

Her kan du se alle kommende arrangementer.

Du har mulighed for at søge specifikt på Business Brædstrup events eller offentlige events.

Det gør du ved at klikke i search by event type feltet nedenunder, tryk derefter på search.

Foredrag med Torben Wiese. Bryd vanen, bøj fisken – og få succes med forandringer
Andre arrangementer i 8740
favorite_border
08 Oct 18:30
Indtil 08 Oct, 20:30 2h

Foredrag med Torben Wiese. Bryd vanen, bøj fisken – og få succes med forandringer

place Hotel Pejsegården Søndergade 112, 8740 Brædstrup, Danmark expand_more
Vi glæder os over, at vi har fået lokket Torben Wiese til Brædstrup!  Han vil komme og holde et af hans populære foredrag, og arrangementet er åbent for alle.

Bryd vanen, bøj fisken – og få succes med forandringer 

Forandringerne står i kø og der går dårligt en dag hvor der ikke dukker nye muligheder, krav eller trusler op som vi skal forholde os til.

 

Men er forandringer altid godt og vil vores hjerne I virkeligheden hellere have mere af det samme – vanerne, det vi plejer?

 

Ønsker vi at nå vores mål på arbejdet, som lokalområde og privat skal vi være gode til at håndtere både det nye vi møder, og de forandringer vi selv sætter i gang. Desuden skal vi være gode til at få andre med os, kommunikere motiverende og til at være nærværende og fokusere på det vigtige.

  

Du bliver udfordret på bl.a. dine vaner når det kommer til din ledelse, tidsforbrug, kommunikation og også i privatlivet. Du får også inspiration til, at se på arbejdspladsens og din egen udvikling med nye øjne.

 

Glæd dig til et energisk, inspirerende og tankevækkende foredrag hvor den yderst erfarne foredragsholder og forfatter Torben Wiese spidder vanerne med sjove eksempler, ny viden og tankevækkende ny viden.

 

Torben Wiese har bl.a. skrevet bestseller bøgerne: ”Bryd vanen og nå dine mål”,  ”Bøj fisken mens den er frisk – og nå højere mål” og hans seneste bog: ”Grib dine kriser – Privat, Hjemme og på Arbejdet”. Han er desuden podcastvært på podcasten ”Torben og Foredragsholderne” https://habitmanager.com/podcast/ og du kan læse meget mere om ham her: https://habitmanager.com/

Prisen er 150 kr. pr. person og der betales til Mobilepay Box nr. 6478EU. Din kvittering er din billet. Ønsker man spisning i forbindelse med arrangementet, kan man kontakte Hotel Pejsegården.
Aldersgruppe
Alle

Denne hjemmeside anvender cookies til at forbedre din oplevelse på siden. Godkend cookies ved at trykke på knappen accepter.   Læs mere