Events

Business Brædstrup arrangerer en række events i løbet af året for medlemmerne.

Ligeledes har Bakkelandet mange frivillige foreninger og organisationer, hvor områdets frivillige har planlagt arrangementer.

Her kan du se alle kommende arrangementer.

Du har mulighed for at søge specifikt på Business Brædstrup events eller offentlige events.

Det gør du ved at klikke i search by event type feltet nedenunder, tryk derefter på search.

Bajer og Bålmad
Andre arrangementer i 8740
favorite_border
17 May 17:30
Indtil 17 May, 23:00 5h 30m

Bajer og Bålmad

place Holmely Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup expand_more

Ølsmagning og gourmet bålmad med øl som tema

Sammen med det lokale bryghus – Olsens bryghus – og vores lokale kok Xenia, har vi sammensat en fantastisk aften med øl som omdrejningspunkt og vi har kaldt aftenen Bajer & Bålmad. En aften i øllets tegn – med ølsmagning og menu sat på øl Aftenen byder på ølsmagning med brygmester Jan fra Olsens bryghus. Alt imens der smages på 6 af bryghusets bedste øl tilberedes den udsøgte middag over bålet. Middagen tilberedes af vores lokale gourmet kok Xenia, som denne aften har sammensat en menu med øl som omdrejningspunkt. Aftenens vært byder på en finurlig velkomstdrink baseret på øl. Øl øl øl der er massere af øl, men fortvivl ikke hvis du ikke er til øl men gerne vil nye maden, stemningen, stedet og selskabet kan ølsmagningen skiftes ud med smag på de 3 cider bryghuset laver og en lokal gin. Aftenen foregår udenfor eller i den rustikke lade. Bålet brænder aftenen ud så der er rig mulighed for lange samtaler.
Aldersgruppe
Alle

Denne hjemmeside anvender cookies til at forbedre din oplevelse på siden. Godkend cookies ved at trykke på knappen accepter.   Læs mere