Events

Business Brædstrup arrangerer en række events i løbet af året for medlemmerne.

Ligeledes har Bakkelandet mange frivillige foreninger og organisationer, hvor områdets frivillige har planlagt arrangementer.

Her kan du se alle kommende arrangementer.

Du har mulighed for at søge specifikt på Business Brædstrup events eller offentlige events.

Det gør du ved at klikke i search by event type feltet nedenunder, tryk derefter på search.

Guidet cykeltur til Vrads med frokost på Vrads station
Andre arrangementer i 8740
favorite_border
12 May 11:30
Indtil 12 May, 17:00 5h 30m

Guidet cykeltur til Vrads med frokost på Vrads station

place Holmely Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup expand_more
Vi cykler fra Holmely af små veje gennem det smukke sommer landskab der snor sig igennem skove og marker til Vrads. I Vrads er den lille købmand åben og vi kan købe en is eller noget at drikke og få en snak med de lokale eller andre turister der har fundet denne lille landsby perle. Vrads er en lille og meget social by, den lille købmand bliver holdt oppe af en fælles indsats fra byens borgere. Den ensomme station Efter et lille hvil cykler vi ned til Vrads st. her spiser vi en dejlig frokost på den gamle station der emmer af historie. Stationen er blevet kaldt den mest øde beliggende station i Danmark. I dag kører veterantoget mellem de to stationer i sommer halvåret. Det er muligt at tage med veteranbanen til Bryrup, her kan man nyde den bumlende tur gennem skoven med udsigt til skovsøer på række. Fra Vrads station cykler vi videre af grusvejen ud til Snabe Igelsø hvor der er mulighed for at bade. Turen mod Bryrup går gennem helt unikt landskab med flotte søer, såsom kulsø, kvindsø og dybe skove. Fra Bryrup kan vi vælge at tage naturstien eller køre med grusvejene mellem endnu nogle smukke søer og skove hjem til Holmely. På turen kan vi lave afstikkere til Silderup væld, Velling Galv og Velling Kalv.
Aldersgruppe
Alle

Denne hjemmeside anvender cookies til at forbedre din oplevelse på siden. Godkend cookies ved at trykke på knappen accepter.   Læs mere